2012/12/08

képek

rakok fel még ma videót is a házról (megcsináltam), de egyelőre még nagyon töltődik, úgyhogy azt majd gondolom, később. addig pedig ezek:


                                      
 ezt apa csinálta, egy hóember a hűtőn. még egy sapi kéne neki és tökre jó (a munkahelyen egész nap a kukákban turkált ezek után a darabok után :D:D)
ez itt az étterem, itt szoktunk kajálni (ma krumplileves volt, marhára jól laktam, mit mondjak)
                                                               apa, és egy kis tehén
                                                           ez egy cuki kis törpe
                                            karácsonyfa az Amazonnál, az előtérben :)
 ilyet kapott mindenki munka végén, ismétlem mindenki!! sőt, az egyik srác kifelé menet mondta, hogy vigyek magammal még egyet, de pofátlanságnak éreztem volna (bezzeg más szerint ez csak "talpraesettség" :D)
itt megyünk be minden reggel az Amazonhoz, ott a kapuknál le kell húzni a kártyánkat, aztán felsétálunk (szigorúan a korlátot fogva), és utána ott van az a kis folyosó magasan, a sárga rész után, az olyan, mint egy ketrec, ott megyünk át és utána vagyunk bent az előtérben. onnan általában az öltözőkhöz megyünk, aztán megtöltjük a kulacsunkat (kaptunk, ilyen kis kék, és csak víz lehet benne, vannak víztöltők), és végül bemegyünk a gyárterületre dolgozni, kipipáljuk magunkat egy táblán és megnézzük, hol lesz a helyünk, majd  van egy meeting, és utána megyünk a helyünkre. ez egy rövid ismertető volt :D

szóval majd jön a videó is

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése