2012/12/22

utsó

nna, hát itthon vagyunk, de azért egy utolsó, lezáró bejegyzés még illő lenne ide. például képekkel.
 volt egy kis minivásár az amazon előtt, ingyen sütit és teát adtak (az a süti isteni volt, épp a receptjét próbálom megszerezni, ilyen gyümölcskenyérre emlékeztető, marcipánízű valami, de fú, elképesztően jó volt)
ez a langyos tea, amiről azt gondoltuk, hogy forralt bor, meg az előnyösebbik arcom

az utolsó napok úgy elteltek, nekem főleg ajándék csomagolással, apának meg főleg ugyanazzal (a multizással). A Józsi (tudjátok, az idióta lakótárs, akinek eltűnt a söre) ebben a maradék egy hétben egy tahó volt és folyton szemétkedett, bunkózott, nem szólt hozzánk/kiabált, viszont ezt leszámítva a többiekkel nagyon jó volt. Jó kis társaság lett, és összességében mindenkivel, elég sok embert megszerettem. Nagyon jól éreztem magam, azt gondolom, hogy apa is, már mondja, hogy hogy hiányoznak neki a fenyők :D Mert egyébként tényleg óriási volt minden nap ezt a havas-hegyes szép tájat látni, ott utazni, ott élni, teljesen más, mint itt. Egyszerűen csak klassz :)
Az utolsó munkanapunk kb másfél órával korábban befejeződött, kivittek minket, elmondták, hogy ki maradhat januárra is, ki nem (fura, mi nem, pedig nem is jelentkeztünk), aztán ültünk, dumáltunk, vártuk a busz indulását. Kaptunk csomagot is - két szendvics, üdítő, alma, puding, a 12 órás útra :D egyébként bőven elég volt, az egyik szendvicsem még most is itt van a hűtőben.
Még utolsó reggel biliárdoztunk egyet az Andrissal (fú de csúnyán elvert), meg kaptunk reggelit (ugyanaz a változatos szendvics-sonka-sajt kombó volt, csak most még narancslé is), éés aztán következett a hosszú buszút. Tulajdonképpen egész jól elment, bár fárasztó volt, az tuti (utolsó este semmit nem aludtunk, az Andrissal és a Misivel éjszakába nyúló kártyaparti volt)
Ez most ilyen zavaros semmi kis írás, mert nincs is kedvem már írni, úgyhogy itt van még egy utolsó kép:

az F14-es üdülő, a Palmer család házának vendégei (Gábor, Misi, Andris, én, apa, józsira nincs szükség).
A konklúzió már megvolt, hogy nagyon jól éreztük magunkat, fizetést csak januárban kapunk, de a pénzen kívül is sok mindennel gazdagodtunk, pl élménnyel és tapasztalattal (német nyelvtudással nem). Úgyhogy remek volt :)

Legközelebb pedig remélem, jövő nyáron írhatok ebbe a blogba, mikor Türingiába megyek sulis gyakorlatra (KÉRLEK).
Szóval ez volt a videó-ésnemvideó blog. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése